Головна » Бізнес » E-commerce » Львів’яни розробили додаток для смартфонів, що дозволяє порівняти тарифи мобільних операторів

Львів’яни розробили додаток для смартфонів, що дозволяє порівняти тарифи мобільних операторів

Львівська команда розробників Ntaxa розробила мобільний додаток для смартфонів, який дозволяє користувачу порівняти тарифи мобільних операторів України й обрати з-поміж них для себе найбільш вигідний.

Додаток називається FrogInspect, він безкоштовний. Скачати його можна з магазину мобільних додатків Google Play. Призначений він для мобільних пристроїв, що працюють на операційній системі Android, починаючи з версії 2.3.3.

Представниця розробника у коментарі «Прибутку» наголосила, що FrogInspect як менеджер тарифів «дозволяє людям підібрати оптимальний тариф, виходячи саме з реально використаних послуг зв’язку, а не з заявлених оператором тарифів». «Він значно спрощує сам процес порівняння тарифів операторів мобільного зв’язку. Більшість людей не любить розбиратись у тарифах, а тим більше читати, що написано дрібним шрифтом», — додала вона.

Аплікація проста у використанні. Після встановлення вона пропонує користувачу додати перший тариф. Це може бути як поточний тариф, так і будь-який інший, який його цікавить (всього у базі FrogInspect на сьогодні понад п’ятдесят тарифних планів). Для додавання тарифу необхідно вказати у відповідних чарунках назву мобільного оператора (підтримуються оператори Beeline, Djuice, «Київстар», «МТС», Life) та назву тарифного плану.

FrogInspect дає змогу порівняти тарифи мобільних операторів легко

На випадок, якщо користувач хоче додати поточний тарифний план, але забув, як той називається, у додатку передбачена опція «Підказати».

Після того, як тариф додано, FrogInspect прораховує витрати на послуги мобільного зв’язку. До уваги беруться такі послуги, як абонентна плата, плата за з’єднання, вихідні дзвінки в мережі, вихідні дзвінки на інші мережі, SMS повідомлення, тарифні мегабайти.

Відтак користувач може переглянути, скільки грошей йому доводиться / доведеться витрачати за заданим тарифним планом за день, 7 днів, 30 днів і за весь час, на вибір.

FrogInspect дозволяє додати низку тарифних планів і порівняти їх між собою, щоб визначити найбільш вигідний. Для більшої наглядності дані виводяться у вигляді графіків.

Без реклами, але за гроші

Додаток розповсюджують безкоштовно, але при його інсталяції користувачу демонструється реклама інших додатків з Google Play. Згодом у студії планують випустити платний реліз без реклами. Однак, скільки за нього брати з користувачів грошей, там ще не визначились. Щоб зробити ознайомлення з додатком простішим, студія розробляє під новий проект окремий сайт — froginspect.com.

FrogInspect - менеджер тарифів для Android

Скачати безкоштовно FrogInspect – менеджер тарифів з Google Play

Нагадаємо, наприкінці 2013 року Ntaxa спільно з київськими партнерами відкрила Перше спеціалізоване агентство Контент-маркетингу.

x

Рекомендуємо

Застосунок Gradus

Ціна питання. Скільки реально можна заробити, беручи участь в платних онлайн-опитуваннях

На прикладі українського мобільного застосунку Gradus