Головна » Бізнес » У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка
Бар Wonderland у Львові
Бар Wonderland. Фото: The Village

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.

За її словами, львівські ресторатори пояснюють це тим, що українці стали менше витрачати на розваги, і до того ж чоловіки ходять у заклади гостинності в рази менше, ніж рік чи два тому.

Як приклад гастроблогерка навела коктейль-бар Wonderland на вул. Староєврейській. Відкрився він у травні минулого року, а вже буквально тиждень тому, з її слів, власник Дмитро Романюк продав його. Не врятувало те, що це був заклад зі суперфаховим персоналом, де з увагою ставилися до гостей, вдало креативили з напоями, зазначила Левкова.

За скільки продали бар Wonderland? Точно не відомо. Проте на OLX можна знайти оголошення про його продаж, де вказана сума 775 908 гривень. До речі, опубліковане воно щойно вчора, 14 березня. 🤔

«Ми побачимо ще багато закриттів цього року. І не лише барів», — вважає автор Telegram-каналу про ресторани та гастрономію Львова Всеволод Поліщук.

Однак, за його словами, причина тут в тому, що насправді останнім часом барів у Львові відкривається більше, ніж треба: «Проблема в тому, що барів якраз відкривається і відкривається. За останній рік штук 30 у Львові відкрилося, а такого запиту тут ніколи й не було. Попит на бари насправді не впав, а зріс, ну але не в 6-7 разів, як кількість барів. Навряд чи вдвічі».

Читайте також:

x

Рекомендуємо

Електрогенератор

У Львові підприємцям відшкодовуватимуть частину вартості електрогенераторів

Львівські підприємці можуть розраховувати на те, що їм відшкодують половину вартості електрогенераторів, ...