Головна » Інше » «Львівавтодор» просить підприємців, щоб допомогли заживити світлофори на найбільш аварійних перехрестях
Світлофор
Світлофор. Фото умовне

«Львівавтодор» просить підприємців, щоб допомогли заживити світлофори на найбільш аварійних перехрестях

Тим, хто допоможе, подарують абонемент на паркування

ЛКП «Львівавтодор» звернувся до підприємців з проханням допомогти забезпечити живленням критично важливі світлофори, розташовані в місцях концентрації ДТП, щоб вони могли працювати безперебійно, незважаючи на регулярні вимкнення електроенергії в місті.

Звернення опубліковано на сторінці підприємства в Facebook.

Таких світлофорів у Львові загалом 20 штук. Щоб забезпечити їх резервним живленням, потрібно витратити мільйони. У «Львівавтодору» ж, як сказано в пості, фінансові ресурси обмежені, тож він знайшов альтернативу: шукає підприємства, які розташовані в районі 1000 метрів до визначеного світлофора, мають безперебійне джерело електроенергії і готові підключити до нього світлофор.

На сьогодні за такою схемою підключили вже 5 світлофорів:

  1. вул. Наукова – вул.Стрийська (альтернативне джерело живлення від ОСББ «Барвінок 47»)
  2. вул. Митна – вул. Личаківська (альтернативне джерело живлення від спеціально обладнаного паркувального майданчика по вул. Валова, що обслуговує ЛКП “Львівавтодор”)
  3. вул. Бандери – вул. Антоновича (альтернативне джерело живлення від котельні “Львівтеплоенерго”)
  4. вул. Сахарова – вул. Горбачевського (альтернативне джерело живлення від Центру обслуговування пасажирів ЛКП “Львівавтодор”)
  5. вул. Сахарова – Вітовського – Коперника (альтернативне джерело живлення від “Львівелектротранс”)

Залишилось підключити ще п’ятнадцять.

«Добродіям, які поділяться своїми генераторами з світлофорами ЛКП «Львівавтодор» — у подарунок місячний абонемент на паркування в ІІ зоні на вибране вами авто», — зазначили в ЛКП.

Готовим допомогти телефонувати за номером: 0 800 303 007.

Оновлено 08.02.2023: Бізнес відгукнувся на прохання «Львівавтодору», і вже станом на сьогодні у Львові заживили ще 4 світлофори на важливих перехрестях. Так, безперебійну роботу світлофора на перехресті вул. Личаківська – вул. Пасічна забезпечила мережа ОККО. Із заживленням світлофорного об’єкта на перехресті вул. Липинського – вул. Промислова допоміг інтернет-провайдер «Копійка». Мережа магазинів «Вина Світу» поділилась електрикою зі світлофором на вул. Стрийська – вул. Сахарова, а Львівське АТП 14631 — зі світлофором на вул. Стрийська – вул. Вернадського.