Головна » Інше » За І квартал залишки заборгованості за кредитами банків Львівської області зросли на 6,3% – до 1 440 млн. грн.

За І квартал залишки заборгованості за кредитами банків Львівської області зросли на 6,3% – до 1 440 млн. грн.

За січень-березень цього року залишки заборгованості за кредитами банківських установ Львівської області зросли на 6,3% – до 1 440 млн. грн. (без врахування міжбанківських кредитів), – повідомив „Контекст-медіа” в.о. начальника управління НБУ у Львівській області Іван Гаврилець.

Він зазначив, що за рахунок значно вищих темпів приросту довгострокових кредитів (за квартал вони зросли на 10%, у той час, як короткотермінові кредити лише на 4,6%) у позитивну сторону змінилась і структура заборгованості за банківськими кредитами.

„Так, якщо на початок 2003 року питома вага довгострокових вкладень банків в загальній сумі заборгованості складала 25,7%, то за квартал їх частка зросла до 26,8%. Більшість кредитів установ банків області зосереджені в оптовій торгівлі – 41,1% та в харчовій промисловості – 11,0%”, – розповів Іван Гаврилець.

У Львівській області нараховується (станом на 1 квітня 2003) 79 банківських установ, з яких 5 – юридично самостійні банки (АТ „Кредит Банк (Україна)”, ВАТ СКБ „Дністер”, АКБ „Електрон Банк”, ВАТ „Банк Універсальний” та АКБ „Львів”).

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...