Головна » Інше » „Ензим” ввів у дію новий автоматизований склад готової продукції

„Ензим” ввів у дію новий автоматизований склад готової продукції

На ЗАТ „Ензим” (Львівський дріжджовий завод) введено у дію новий повністю автоматизований склад готової продукції, — повідомив „Контекст-медіа” відділ маркетингу підприємства.

„На сьогоднішній день аналогів такого складу немає жодне підприємство галузі на Україні”, — запевняє відділ.

За його повідомленням, процес складування, зберігання та відвантаження на підприємстві тепер відбувається за допомогою комп’ютера і так званого крана-„супутника”. „Тобто кожній позиції продукції присвоюється певний номер і за командою основного комп’ютера підбирається необхідний асортимент продукції для відвантаження”, — пояснює відділ маркетингу „Ензиму”.

Ємність нового складу у порівнянні зі старим є більшою на 100 тонн, і розрахована на 280 тонн продукції, що становить дводенний запас виробництва дріжджів.

Для розробки логістичної концепції складу „Ензим” уклав договір зі спеціалізованою голландською компанією „Тебодін Україна”. При цьому використовувалось обладнання таких відомих світових фірм, як Lalesse, Ridder (Голландія), Nedcon (Чехія), Воck & Sohn (Німеччина).

ЗАТ „Ензим” виробляє хлібні, спиртові та сушені дріжджі, дріжджове молочко. 60% своєї продукції продає у східні регіони України, 35% — у західні і 5% — на експорт у Росію і країни Прибалтики. Частка львівського підприємства у загальноукраїнському виробництві дріжджів складає 40%.
2002 року „Ензим” виробив продукції на 120 млн. грн., збільшивши виробництво у порівнянні з 2001 роком на 36,4%, або 32 млн. грн.
Балансовий прибуток компанії за 2002 рік склав 26 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...