Головна » Інше » “Укрпошта” завершує розробку поштових скриньок з електронною системою контролю виймання кореспонденції

“Укрпошта” завершує розробку поштових скриньок з електронною системою контролю виймання кореспонденції

Українське державне підприємство поштового зв’язку „Укрпошта” завершує розробку нових поштових скриньок з електронною системою контролю виймання кореспонденції.

Про це „Контекст” повідомила прес-служба УДППЗ „Укрпошта” з посиланням на дані, які прозвучали на засіданні ради директорів національного оператора поштового зв’язку.

„Завершується розробка нових поштових скриньок”, – сказано у повідомленні.

У 2003 році „Укрпошта” запланувала ввести в експлуатацію понад 2 тис. таких скриньок, а загалом у найближчі роки має намір замінити понад 20 тис. „старих” поштових скриньок на електронні.

До того ж цього року підприємство збирається відкрити 115 інтернет-пунктів у рамках програми „Електронна Україна”. (2002 р. було відкрито 33, загалом – 59). Завершити впровадження автоматизованої системи діагностичного контролю проходження письмової кореспонденції на базі контрольних листів з чіп-картами (у рамках співробітництва зі Всесвітнім поштовим союзом).

Довідка „Контексту”: УДППЗ „Укрпошта” на сьогодні надає понад 75 видів послуг, в т.ч., крім суто поштових, реалізацію лотерей, розрахунково-касове обслуговування клієнтів, послуги факсимільного зв’язку, перевезення вантажів, „Фото поштою”.

Дохід „Укрпошти” за 2002 рік склав 1,332 млрд. грн., прибуток – 18,3 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...