Головна » Інше » У бюджеті Львівщини на 2004 рік ряд проблем ще залишається не вирішеним — Олег Демків

У бюджеті Львівщини на 2004 рік ряд проблем ще залишається не вирішеним — Олег Демків

У бюджеті Львівщини на 2004 рік, робота над формуванням якого вже розпочалася, ряд проблем ще залишається не вирішеним, — повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на заступника голови Львівської ОДА Олега Демківа.

За словами Олега Демків, ще не відомо, які кошти одержить у наступному році область на продовження будівництва об’єктів соцкультпобуту, виконання державних програм, в тому числі Комплексної програми збереження історичної забудови Львова, а також здійснення заходів щодо екологічної стабілізації в зоні діяльності гірничо-хімічних та видобувних підприємств. А також не влаштовує те, що у бюджет-2004 Львівської області енергосубвенція передбачається у меншому обсягу, ніж була затверджена на поточний рік.

Позитивом бюджету Львівщини на 2004 р. є те, що вперше визначено субвенцію на виконання заходів з попередження аварій та запобігання техногенних катастроф у житлово-комунальному господарстві та на інших аварійних об’єктах комунальної власності. Закладені на це кошти становлять 19,5 млн. грн.

Наслідком зауважень та пропозицій, які подала Львівська ОДА до розрахункових показників Мінфіну, стало отримання більш як 80 млн. грн. дотації для покриття втрат, пов’язаних із зменшенням ставки оподаткування доходів громадян.

Бюджет Львівщини 2003 року становить 600341,8 тис. грн., в тому числі загальний фонд – 560151,8 тис. грн., спеціальний фонд – 40190,0 тис. грн. Проти бюджету на 2002 рік обсяг цьогорічного обласного бюджету зріс на 95,9 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...