Головна » Інше » 30 вересня у Стрийській районній раді планують обрати нового голову

30 вересня у Стрийській районній раді планують обрати нового голову

На 30 вересня заплановано проведення сесії Стрийської районної ради, на якій планується обрати нового голову районної ради.

Причиною цього є те, що 10 травня на 60 році життя помер голова районної ради Богдан Лєскович, – повідомила „Контекст-медіа” керівник секретаріату Стрийської районної ради Наталя Сидорак.

На цій же сесії планується затвердити повноваження депутата, який 7 вересня переміг на виборах в окрузі, інтереси якого представляв у районній раді Богдан Лєскович. За попередньою інформацією, депутатом обрано директора ПП „Агрофірма „Торговий дім”” Василя Волоса.

Зараз з більшою чи меншою вірогідністю можна говорити про чотирьох претендентів на посаду голови районної ради, — зазначив у коментарі „Контекст-медіа” депутат Львівської обласної ради від Стрийщини, член фракції „Наша Україна” Олег Канівець. Найперше, це кандидатура першого заступника голови районної ради, члена фракції „Наша Україна” у райраді та голови районної організації УНП Ореста Курила. Його кандидатуру підтримує „Наша Україна”. Другим претендом є заступник голови Стрийської РДА Степан Сачко, якого підтримують провладні сили.

Крім цього є попередня інформація, що місцева організація СДПУ(О) має намір підтримати кандидатуру директора Стрийського держлісгоспу Йосипа Павліва, а підприємницькі кола району готові надати підтримку нещодавно обраному депутату Василю Волосу, який є членом НДП. Втім Олег Канівець не виключає, що кандидатура останнього може влаштувати і Стрийську РДА.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...