Головна » Інше » 15 вересня УРП „Собор” на Львівщині організує акцію протесту проти входження України в Єдиний економічний простір

15 вересня УРП „Собор” на Львівщині організує акцію протесту проти входження України в Єдиний економічний простір

15 вересня о 17.00 з ініціативи ЛОО УРП „Собор” у Львові та районах області відбудуться пікетування приміщень обласної та районних держадміністрацій, на яких буде висловлено протест проти наміру Президента України Леоніда Кучми підписати договір про створення Єдиного економічного простору (ЄЕП), — заявив сьогодні голова ЛОО УРП „Собор” Ростислав Новоженець.

Акція підтримали Львівське представництво БЮТу та блок „Галицький вибір”. За прогнозами організаторів, в акції візьме участь до 2,5 тис. людей.

ЛОО УРП „Собор” також звернулася до Центрального проводу партії із закликом провести аналогічні акції по всій Україні.

Завтра керівники ЛОО УРП „Собор” планують зустрітися з керівництвом УГКЦ і закликати останніх підтримати акцію протесту проти вступу України в ЄЕП. Однак особисто з главою УГКЦ Любомиром кардиналом Гузара зустітися активістам УРП „Собор” не вдасться, адже його зараз немає у Львові.

18-19 вересня у Ялті відбудеться саміт за участю президентів Російської Федерації. Білорусі, України та Казахстану, на якому планується підписати договір про створення ЄЕП.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...