Головна » Інше » У І кварталі плати за торговий патент до бюджету Львівської області надійшло на 3,3% більше від плану – 3,8 млн. грн.

У І кварталі плати за торговий патент до бюджету Львівської області надійшло на 3,3% більше від плану – 3,8 млн. грн.

У першому кварталі цього року до бюджету Львівської області надійшло 3,8 млн. грн. плати за торговий патент, на 3,3% більше від запланованих обсягів надходжень по цьому виду платежів.

Про це сказано у матеріалах Головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації про виконання місцевих бюджетів області за І квартал 2003 року, які є у розпорядженні „Контекст-медіа”.

У порівнянні з січнем-березнем 2002 року надходження плати за торговий патент збільшилися на 0,4 млн. грн., або на 10,6%.

У матеріалах Головного фінуправління Львівської ОДА зазначається, що зростання надходження плати за торговий патент відбулося незважаючи на зменшення кількості платників у зв’язку з переходом на спрощену систему оподаткування (єдиний податок).

У них сказано, що поряд із загальним перевиконанням плати за торговий патент, окремими містами та районами допущено відставання до запланованих показників.

„Найгірший стан з надходженням плати за торговий патент склався в Городоцькому районі, де при плані 65,1 тис. грн. фактично поступило лише 29,6 тис. грн., або 45,5%”, – підкреслено у матеріалах.

За січень-березень 2003 року до обласного бюджету, за даними Головного фінуправління ЛОДА, надійшло 41,9 млн. грн.

За 2002 рік податкова служба Львівської області мобілізувала до Зведеного бюджету України 1 млрд. 707 млн. грн. (на 7,1%, або 114 млн. грн., більше плану). У порівнянні з 2001 р. надходження зросли на 51 млн. грн.

До Державного бюджету у 2002 р. надійшло 1 018 млн. грн. (на 4,2%, або 41 млн. грн., більше плану).

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...