Головна » Інше » У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДКРИЛИ 2 АГРОТОРГОВІ ДОМИ

У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДКРИЛИ 2 АГРОТОРГОВІ ДОМИ

На Львівщині розпочалася робота зі створення маркетингових кооперативних торгових домів. Днями агроторгові доми було зареєстровано у Стрийському та Золочівському районах, — повідомили „Контекст” у Господарчій палаті м. Львова. На Львівщині розпочалася робота зі створення маркетингових кооперативних торгових домів. Днями агроторгові доми було зареєстровано у Стрийському та Золочівському районах, — повідомили „Контекст” у Господарчій палаті м. Львова. 

Торговий дім, як зазначили у палаті, має можливість формувати великі оптові партії сільськогосподарської продукції на біржовий ринок, великим споживачам, а також має кращі перспективи реалізації порівняно з безсистемними дрібними партіями. Найважливішим у цій схемі вважається зменшення ризику і захист сільсько-господарського виробника в умовах жорсткої ринкової конкуренції.

Ще одна перевага таких кооперативних агроторгових домів полягає в можливостях придбання за найнижчими цінами високоефективної сучасної сільськогосподарської техніки для спільного використання, налагодити переробку та збереження продукції. Агроторгові доми координуватимуть постачання сировиною, організовуватимуть навчання, впроваджуватимуть сучасні технології.

Створення агроторгових домів відбувається згідно постанови Президента України, яку видано у 2000 році. Засновниками домів виступають фермерські господарства. Господарча палата планує створити інформаційний центр для забезпечення ефективної  роботи агроторгових домів.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...