Головна » Інше » 2002 року підприємства Львівщини освоїли 2,1 млрд. грн. інвестицій у будівництво

2002 року підприємства Львівщини освоїли 2,1 млрд. грн. інвестицій у будівництво

2,1 млрд. грн. інвестицій у будівництво освоїли минулого року підприємства усіх форм власності у Львівській області, – сказано у повідомленні Львівської облдержадміністрації, текст якого є у „Контекст-медіа”.

„Це дозволило ввести в експлуатацію значну кількість об’єктів виробничого та соціально-культурного призначення”, – говориться у повідомленні.

Введено було, зокрема, 11 газових і 1 нафтову свердловини, автоматичні телефонні станції на 32 тис. номерів, 95 базових станцій стільникового зв’язку, 260 км волоконно-оптичних ліній зв’язку, мережу торгових об’єктів та „найсучасніший дитячий відновлювально-лікувальний центр у Трускавці”.
У повідомленні зауважується, що відновлення та розвиток інвестиційно-будівельного комплексу є „надзвичайно важливим для регіону”.

Основними пріоритетами у цій сфері називаються житлове будівництво (як соціального житла, так і за кошти населення), будівництво об’єктів соціальної, інженерно-транспортної та житлово-комунальної інфраструктури за рахунок Державного та місцевих бюджетів, промислове будівництво у рамках інвестпроектів, розвиток індустрії будматеріалів, технологій та обладнання.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...