Головна » Інше » Пустомитівська РДА створює Інформаційно-ресурсний центр зі збору інформації про започаткування і здійснення підприємницької діяльності

Пустомитівська РДА створює Інформаційно-ресурсний центр зі збору інформації про започаткування і здійснення підприємницької діяльності

Пустомитівська райдержадміністрація (Львівська обл.) створює Інформаційно-ресурсний центр (ІРЦ) для зосередження всієї інформації з питань започаткування та здійснення підприємницької діяльності за однією адресою.

Про це „Контекст-медіа” повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.

За інформацією управління, 5 червня в райдержадміністрації відбулися громадські слухання щодо утворення ІРЦ. На них говорилось, що центр планується створити на базі управління економіки. В його роботі будуть задіяні (за погодженням із керівництвом) 12 районних структурних підрозділів.

„Очікується, що запровадження ІРЦ матиме певні соціально-економічні наслідки: покращиться стан інформаційного середовища, активізується підприємницька діяльність, що призведе до збільшення кількості новостворених підприємств та нових робочих місць, підвищиться ефективність господарювання внаслідок збільшення надходжень до районного бюджету та збільшення частки малого та середнього бізнесу у виробництві ВВП”, – сказано у повідомленні управління ОДА.

Наступні громадські слухання з питання створення ІРЦ у Пустомитівській райдержадміністрації заплановано провести 12 червня.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...