Головна » Інше » Запровадження вузькоколійок дозволить Львівській області залучити 9,5 млн. туристів щорічно – А.Клімашевський

Запровадження вузькоколійок дозволить Львівській області залучити 9,5 млн. туристів щорічно – А.Клімашевський

Запровадження вузькоколійних залізниць у Львівській області дозволить залучити 9,5 млн. туристів щорічно, – повідомив у Львові на ІІ міжнародному форумі „Карпатський трамвай” начальник управління туризму і курортів Львівської облдержадміністрації Андрій Клімашевський.

За його словами, туристи висловлюють велике зацікавлення вузькоколійками. „Станом на 2002 рік більш як 50% туристів мають бажання займатись вузькоколійками”, – сказав він.

Такого зацікавлення, повідомив Андрій Клімашевський, вдалося досягти за рахунок промоції (сюди він зараховує і проведення форуму „Карпатський трамвай”) та відновлення туристичної інфраструктури.

А.Клімашевський підкреслив, що на етапі відновлення туристичної інфраструктури ще існує проблема із коштами. Розв’язати її, вважає він, можливо за рахунок залучення грантів. Приватні підприємства і фірми поки що не виявляють зацікавленості до вузькоколійок, зазначив начальник управління туризму Львівської ОДА.

У Львівській області сьогодні діють вузькоколійні залізниці у Лопатині та Стояневі.
Форум „Карпатський трамвай” має на меті сприяти розвиткові вузькоколійних залізниць

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...