Головна » Інше » ДПАУ підтвердила факт існування доповідної записки голови ДПА у Львівській області С.Медведчука — О.Тягнибок

ДПАУ підтвердила факт існування доповідної записки голови ДПА у Львівській області С.Медведчука — О.Тягнибок

Державна податкова адміністрація України підтвердила факт існування доповідної записки голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука на ім’я голови ДПАУ Юрія Кравченка, – повідомив „Контекст-медіа” народний депутат України Олег Тягнибок.

Підтвердження, за словами Олега Тягнибока, міститься у відповіді ДПАУ на його депутатський запит.
У відповіді, повідомив народний депутат, зазначається, що „беручи до уваги, що по фактах, зазначених у доповідній записці, порушено кримінальну справу, вказана доповідна записка направлена у слідчий відділ податкової міліції ДПА у Львівській області для приєднання до матеріалів кримінальної справи та перевірки викладених фактів в ході її розслідування”.

„Отож, ДПА України підтвердила, що така записка існує, і що за нею порушено кримінальну справу. Я маю підозру, що це є кримінальна справа проти „Кредит Банку (Україна)”, але мене в даному випадку цікавило, чи існує така записка”, – сказав Олег Тягнибок.

„Я ознайомив з відповіддю ДПА України Юлію Тимошенко, Олександра Мороза та Віктора Ющенка, і ми домовилися найближчим часом визначитися, як діяти по цій справі”, – додав він.

У середині травня ВРУ підтримала депутатські запити народного депутата України Олега Тягнибока на ім’я генпрокурора України Святослава Піскуна та голови ДПА України Юрія Кравченка. У них народний депутат просив дати відповідь на запитання: чи має право ДПА здійснювати контроль над політичною ситуацією в області, а також підтвердити чи заперечити існування доповідної записки голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука на ім’я голови ДПА України Юрія Кравченка.

7 травня нардеп України Олег Тягнибок оприлюднив доповідну записку голови ДПА у Львівській області С.Медведчука на ім’я голови ДПАУ Ю.Кравченка, у якій Медведчук інформує Кравченка про фінансування української опозиції через АТ «Кредит Банк (Україна)».

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...