Головна » Інше » 2002 року „Західенерго” провело ремонти на суму понад 90 млн. грн.

2002 року „Західенерго” провело ремонти на суму понад 90 млн. грн.

Енергогенеруюча компанія „Західенерго” (Львів) минулого року спрямувала на ремонти власних фондів понад 90 млн. грн. гривень, – повідомив голова правління компанії Петро Омеляновський 3 квітня на чергових загальних зборах акціонерів.

„Все основне обладнання охопили ремонтами”, – зазначив Петро Омеляновський.

Як розповів голова правління „Західенерго”, торік компанії вдалося нарешті запустити в експлуатацію 8 і 12 енергоблоки на Бурштинській ТЕС (Івано-Франківська обл.). Перший з них простоював 8 років, інший – 10-ть.

Упродовж найближчих року-двох енергокомпанія збирається ще відремонтувати блоки 9 і 10 тієї ж Бурштинської теплоелектростанції, а також вивести з консервації 11 блок з „введенням на ньому нового електрофільтру, аналогів якому на теплоелектростанціях України ще немає”.

ВАТ „Західенерго” є однією з найбільших енергогенеруючих компаній України. До її складу входять три теплоелектростанції (ТЕС) – Добротвірська (встановлена потужність 600 МВт, Львівська область), Бурштинська (2300 МВт, Івано-Франківська обл.) і Ладижинська (1807,5 МВт, Вінницька обл.), а також п’ять допоміжних структурних підрозділів – „Галременерго”, „Львівенергоавтотранс”, „Львівенергоспецремонт”, „Західенергопостач” і ТВП „Добротвір”.

70,1% акцій „Західенерго” належить Фонду держмайна України, 16,75% – ВАТ „Міжрегіональний фондовий союз”, решта – юридичним і фізичним особам.

Статутний фонд компанії – 127 905 410 гривень.

2002 року „Західенерго” отримало 2,288 млн. грн. чистого прибутку. У 2003 р. планує збільшити його до 7,5 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...