Головна » Інше » Італійці збираються відкрити у Львівській області фабрику з пошиття нижньої білизни

Італійці збираються відкрити у Львівській області фабрику з пошиття нижньої білизни

Фабрику з пошиття нижньої білизни збирається відкрити в одному з міст Львівської області засновник СП „Лаура”, керівник компанії „Глобіс Україна” Паоло Філіпучі, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба Львівської облдержадміністрації.

„Італійський підприємець має намір в одному з міст області започаткувати фабрику з пошиття нижньої білизни”, – сказано у повідомленні прес-служби.

Про свій намір Паоло Філіпучі оголосив 31 березня на зустрічі з головою Львівської ОДА Мироном Янківим.

На думку голови облдержадміністрації, нову фабрику доцільно відкрити, наприклад, в Бориславі, Дрогобичі або Новому Роздолі. Введення її в дію, вважає Мирон Янків, „мало б великий стабілізуючий фактор, адже тут змогли б працевлаштуватися 200 осіб, в основному жінок”.

Паоло Філіпучі повідомив також про ще один інвестицій проект, який він планує реалізувати у Львівській області. Стосується він створення невеликого цеху (на 50 робочих місць), який займатиметься регенерацією картриджів.

Мирон Янків зазначив, що такий проект, з огляду на потужну комп’ютеризацію області, має хорошу перспективу.

Станом на 1 січня 2003 року у Львівську область внесено 4,9 млн. дол. італійських інвестицій. За участю італійського капіталу в області створено 22 підприємства (більшість – у сфері обслуговування, легкій і деревообробній промисловості).

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...