Головна » Інше » Львівська обласоціація малого та середнього підприємництва збирається презентувати частину проектів у сфері малого бізнесу на інвестиційній виставці у Києві

Львівська обласоціація малого та середнього підприємництва збирається презентувати частину проектів у сфері малого бізнесу на інвестиційній виставці у Києві

Львівська обласна асоціація малого та середнього підприємництва (ЛОАМСП) збирається презентувати частину проектів у сфері малого бізнесу, що будуть представлені на Інвестиційному ярмарку у Львові, на інвестиційній виставці у Києві в листопаді.

Про це повідомив журналістів директор асоціації Григорій Васильців на засіданні Львівського прес-клубу реформ сьогодні.

„Є думка, щоб Львівщину на київській виставці, більш ширшій (ніж Інвестиційний ярмарок у Львові), була представлена малим бізнесом”, — сказав він.

Григорій Васильців уточнив, що свій задум асоціація здійснить у тому випадку, якщо добре проведе салон малого бізнесу на ярмарку у Львові.

Як повідомлялося, на Інвестиційному ярмарку у Львові буде цього року представлено 21 проект у галузі малого бізнесу загальною вартістю 18 млн. дол. Вартість найдорожчого із проектів, що будуть представлені становить 1,5 млн. євро, найдешевшого — близько 400 тис. грн.

Голова ЛОАМСП Олександр Максимчук сподівається, що 10% із виставлених проектів знайдуть інвесторів.
Цього року на Інвестиційному ярмарку буде представлено 100 інвестиційних проектів вартістю 560 млн. грн.
Інвестиційний ярмарок відбувається у рамках Економічного форуму з питань транскордонної співпраці, який цього року уже втретє проходитиме на початку жовтня у Львові.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...