Головна » Інше » 1 млн. грн. буде виділено з обласного бюджету Львівщини на покриття витрат у випіканні основних видів хліба

1 млн. грн. буде виділено з обласного бюджету Львівщини на покриття витрат у випіканні основних видів хліба

Розпорядженням голови Львівської ОДА Олександра Сердеги „Про здешевлення виробництва соціально-значимих сортів хліба” буде виділено 1 млн. грн. на покриття витрат у випіканні основних видів хліба.

Про це ”Контекст-медіа” повідомили в головному управлінні сільського господарства і продовольства Львівської ОДА.

Компенсація здешевлення вартості борошна для виробництва соціально значимих сортів хліба встановлюється у такому розмірі — борошно пшеничне вищого ґатунку — 260 грн. за тону; борошно пшеничного першого ґатунку — 200 грн. за тону; борошно пшеничне другого ґатунку — 130 грн. за тону; борошно житнє обдирне — 70 грн. за тону.

Головне управління сільського господарства та продовольства Львівської ОДА повинне здійснити розподіл коштів між хлібопекарськими підприємствами протягом 5-ти наступних днів після перерахуванням цих коштів з головного фінансового управління Львівської ОДА.

Окрім цього, як повідомляв „Контекст-медіа”, розпорядженням встановлено максимальні граничні ціни на сорти хліба, які користуються попитом у соціально незахищених верств населення.

Хліб з борошна пшеничного вищого ґатунку вагою 0, 750 кг повинен продаватися у роздрібній мережі не вище 1,30 грн. за штуку, хліб з борошна пшеничного першого ґатунку вагою 0,700 кг — 1,10 грн. і хліб з борошна пшеничного другого ґатунку (так званої суміші) вагою 0,700 кг — 1 грн.

10 вересня голова Львівської ОДА видав розпорядження „Про здешевлення виробництва соціально-значимих сортів хліба”.
Розпорядження „Про здешевлення виробництва соціально-значимих сортів хліба” зараз допрацьовується технічно і незабаром воно вийде відкоректованим.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...