Головна » Інше » Міський голова Львова просить львів’ян погасити борги за тепло, щоб не зірвався початок опалювального сезону

Міський голова Львова просить львів’ян погасити борги за тепло, щоб не зірвався початок опалювального сезону

Міський голова Львова Любомир Буняк звернувся до мешканців Львова з проханням погасити заборгованість по платежам за тепло, адже в інакшому разі під загрозою зриву може опинитися початок опалювального сезону у Львові, — повідомила прес-служба Львівської міськради.
Подаємо звернення повнотекстово:

„Звертаюсь до вас, як і півтора року тому, коли ви довірили мені посаду міського голови – як і тоді прошу вашої підтримки і розуміння. Очевидно, що за цей час міській владі не вдалося вирішити чимало проблем нашого міста. Але прошу повірити мені, що докладається багато зусиль для покращення ситуації в комунальному господарстві нашого міста. Напевне, львів’яни не могли не помітити ремонтних робіт, які проводились, а на деяких дорогах тривають і досі. Звичайно, це спричинило ускладнення руху транспорту, але тимчасові незручності будуть компенсовані якісно відремонтованими дорогами нашого міста. Напевне, вперше за багато років комунальні служби зуміли подати гарячу воду в помешкання львів’ян влітку. Мешканці Сихівського району отримали 12-годинне водопостачання, і зрозуміло, буде робитись все, щоб найближчим часом воно було цілодобовим. Цього року за рахунок бюджету міста було придбано додатковий транспорт для швидкої допомоги, аварійних служб та спеціалізованих вантажівок для вивезення сміття. Усе це та багато іншого було б неможливе без вас, шановні львів’яни, особливо тих, хто, незважаючи на незадовільне фінансове становище, справно і вчасно сплачують комунальні послуги. Влада міста вже неодноразово заявляла про те, що міські комунальні підприємства є повністю готові до опалювального сезону. Єдиною перешкодою для подачі тепла в помешкання львів’ян можуть стати борги. Особливо прикро за тих сумлінних громадян нашого міста, які вчасно платять за комунальні послуги і можуть залишитись без тепла та гарячої води тільки тому, що їх сусіди не бажають вже роками оплачувати рахунки.

Звертаюсь і до тих, хто не платить: зрозумійте, що через вашу позицію страждають в першу чергу пенсіонери, діти, інваліди та ті люди, які часто не мають достатніх доходів вчасно оплачують комунальні послуги. За це ми їм надзвичайно вдячні. І саме цим людям вам доведеться скоро подивитися в очі і сказати: через мене ви не будете мати тепла. Зрештою деякі сили в тому числі і політичні дуже влаштовуватиме ситуація, коли Львову не будуть продавати газ та електроенергію, а про наміри приватизувати наші комунальні підприємства, відповідно здійснювати контроль над містом відомо вже давно.

Шановні львів’яни, не за горами зима, і власне від кожного з вас залежить, якою буде ця холодна пора року для ваших родин, чи комфортно мешкатимете у теплих домівках, чи будете мерзнути, чи матимете теплу воду.. Ще сьогодні ви можете зробити правильний вибір: зайти у найближче відділення ощадної каси і заплатити борги, що набралися за останній час. Якщо ви зробите цей крок, то виконаєте свій обов’язок перед громадою міста та своєю родиною, як і личить представнику високоцивілізованої європейської міської громади. І я в вірю, що саме так ви сьогодні вчините”.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...