Головна » Інше » Директор Бродівського заводу сухого знежиреного молока просить М.Сендака втрутитися у ситуацію, що склалася на підприємстві

Директор Бродівського заводу сухого знежиреного молока просить М.Сендака втрутитися у ситуацію, що склалася на підприємстві

Директор ВАТ „Бродівський завод сухого знежиреного молока” Анатолій Биць звернувся до голови Львівської обласної ради Михайла Сендака з проханням втрутитися у ситуацію, що склалася на підприємстві, – повідомив прес-секретар облради Антін Радомський.

Прохання, за його словами, прозвучало під час візиту Михайла Сендака на завод минулого тижня.

Анатолій Биць розповів голові облради, що „завод, який давав роботу багатьом бродівчанам, а продукцію далеко за межі району, перетворився на молокозбірний пункт… Бродівське масло, яке по праву вважалося найкращим і закуповувалося в держрезерви України та Росії, сьогодні не виробляється”.

Директор заводу підкреслив, що проблеми у підприємства розпочалися із приходом нових власників.

Нагадаємо, ще на початку грудня 2002 року голова Бродівської райдержадміністрації Володимир Петрушка повідомляв в інтерв’ю агентству, що районна влада не задоволена виробничою політикою власника Бродівського заводу сухого знежиреного молока, яка призвела до практичної зупинки випуску молочної продукції на підприємстві.

Власником ВАТ „Бродівський завод сухого знежиреного молока” є ВКФ „Континіум-Льон-Контракт” (Волинська область), яка вважається опосередковано пов’язаною із народним депутатом Петром Димінським. Компанія, за інформацією начальника Головного управління сільського господарства і продовольства Львівської ОДА Івана Стефанишина, володіє також молочними підприємствами у Золочеві та Львові.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...