Головна » Інше » До 2005 року “Львівліс” збирається перейти на екологобезпечні технології ведення лісозаготівельних робіт

До 2005 року “Львівліс” збирається перейти на екологобезпечні технології ведення лісозаготівельних робіт

Державне лісогосподарське об’єднання „Львівліс” до 2005 року збирається перейти на екологобезпечні технології ведення лісозаготівельних робіт.

Про це повідомили у ДЛГО „Львівліс” з посиланням на генерального директора об’єднання Анатолія Дейнеку.

„На протязі найближчих двох років ми поставили собі за мету вивести із лісів важку гусеничну трелювальну техніку”, – сказав А.Дейнека.

За його словами, перехід на екологобезпечні технології відбуватиметься в рамках затвердженої „Львівлісом” програми. Для її виконання об’єднання зараз проводить роботи із залучення кредитних коштів, оскільки держбюджет фінансування на подібні цілі не передбачає.

Анатолій Дейнека повідомив, що за останні роки „Львівліс” уже закупив і ввів в експлуатацію деревообробного обладнання на суму 1 590 тис. грн., а також виділив 2 540 тис. грн. на придбання екологічно безпечних технологій лісозаготівель.

За 2002 рік ДЛГО „Львівліс” заготовило 238 тис. кубометрів ліквідної деревини, а також 346,7 тис. кубометрів деревини у порядку рубок головного користування.

Переробка деревини на підприємствах об’єднання торік склала 138 тис. кубометрів (на 110% більше від показника 2001 року).

Близько 19% лісопродукції із загального обсягу лісозаготівель „Львівліс” поставляє на експорт.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...