Головна » Інше » М.Янків видав розпорядження про підготовку до весняно-польових робіт

М.Янків видав розпорядження про підготовку до весняно-польових робіт

24 січня голова Львівської ОДА Мирон Янків видав розпорядження „Про підготовку до весняно-польових робіт” у 2003 році, — повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Згідно Розпорядження Мирона Янківа, Головне управління сільського господарства і продовольства Львівської ОДА та районні держадміністрації повинні розробити до 15 лютого робочий план проведення весняно-польових робіт, передбачивши уточнення структури посівних площ з урахуванням потреб ринку, недосіву і умов зимівлі озимих культур, забезпеченості ресурсами.

До 1 березня вищевказане Управління та райдержадміністрації повинні сформувати баланси надходження і використання продукції сільського господарства з урахуванням загальнодержавних, регіональних та технологічних потреб, визначити реальні канали реалізації, провести інвентаризацію усіх переробних підприємств та ринків збуту продукції.

Головне управління сільського господарства і продовольства облдержадміністрації до 15 лютого повинно скласти перелік господарств та визначити потребу кредитних ресурсів, що надаватимуться на пільгових умовах, забезпечити їх розміщення.

Голова Львівської ОДА Мирон Янків зобов’язав Управління до 20 лютого визначити потреби агроформувань у складній сільськогосподарській техніці та організувати її придбання на умовах фінансового лізингу та залучення кредитних ресурсів установ комерційних банків.

Також Мирон Янків зобов’язує залучити до кредитування селянських (фермерських) господарств та особистих селянських господарств кредитну спілку Львівської аграрної палати та інші кредитні спілки області, що мають досвід роботи на селі.

До 20 лютого Управління повинно сформувати програму розвитку садівництва, ягідництва, хмелярства за рахунок коштів спеціального фонду Державного бюджету України та інвестицій переробних підприємств, інших комерційних структур.

Голови районних державних адміністрацій повинні провести до 15 лютого моніторинг витрат та джерел фінансування сільськогосподарських підприємств щодо проведення весняно-польових робіт та подати уточнений розрахунок-прогноз подати головному управлінню сільського господарства і продовольства облдержадміністрації.

До 15 березня райдержадміністрації повинні відпрацювати механізм залучення кредитів комерційних банків через переробні підприємства, кошти місцевих бюджетів для агроформувань з низьким рівнем ресурсного та фінансового забезпечення та ін.

Виконання розпорядження голови Львівської ОДА „Про підготовку до весняно-польових робіт” контролюватиме заступник голови Львівської ОДА Михайло Лесів.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...