Головна » Інше » У листопаді у Львівській області було приватизовано 38 об’єктів

У листопаді у Львівській області було приватизовано 38 об’єктів

У листопаді цього року в Львівській області було приватизовано на 1 об’єкт менше, ніж у жовтні, – 38. З них 34 об’єкти групи А (30 – комунальної форми власності і 4 – загальнодержавної), 3 об’єкти незавершеного будівництва (2 – загальнодержавної форми власності та 1 – комунальної), а також 1 об’єкт групи Е комунальної власності.

Про це повідомив відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області.

29 об’єктів було приватизовано шляхом викупу, 7 – продано на аукціонах і 2 – продано за комерційним конкурсом.

Безпосередньо Регіональним відділенням Фонду держмайна у листопаді було приватизовано 10 об’єктів, що становить 26,32% від загальної кількості приватизованих у цьому місяці об’єктів. З них 7 об’єктів групи А, 2 – групи Д і 1 групи Е.

Органами приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області протягом листопада ц.р. приватизовано 28 об’єктів. Найбільше – 12 об’єктів, або 31,58%, – роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради.

З початку 2002 року у Львівській області приватизовано 546 об’єктів: 2 об’єкти групи В загальнодержавної форми власності, 26 об’єктів групи А загальнодержавної форми власності і 446 – комунальної, 16 об’єктів групи Ж (7 – загальнодержавної і 9 – комунальної форми власності), 53 об’єкти групи Д (45 – загальнодержавної і 8 – комунальної форми власності) та 3 об’єкти групи Е (1 – комунальної форми власності приватизовано регіональним відділенням ФДМУ і 1 – загальнодержавної власності – центральним апаратом Фонду).

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...