Головна » Інше » Відкриття “Мандарину” та друкарні “Молодої Галичини” ще не означає кардинальних змін на ринку поліграфпослуг – ВД “Високий Замок”

Відкриття “Мандарину” та друкарні “Молодої Галичини” ще не означає кардинальних змін на ринку поліграфпослуг – ВД “Високий Замок”

Відкриття Видавничою групою „Експрес” друкарського комплексу „Мандарин”, а Видавничим Домом „Молода Галичина” – друкарні ще не означає, що на львівському ринку поліграфічних послуг відбудуться певні кардинальні зміни.

Таку думку висловив комерційний директор Видавничого Дому „Високий Замок” Ігор Ромашко.

Він вважає, що принаймні „Високий Замок” в жодному разі не постраждає від відкриття нових друкарень.

„Видавничий Дім „Високий Замок” на сьогоднішній день працює з нормальними клієнтами, які задоволені нашою поліграфією і послугами”, – сказав він.

За словами І.Ромашко, усі великі клієнти на ринку „розібрані”. Залишилися лише дрібні, які „ходять від друкарні до друкарні, вибиваючи знижки”.

Він відзначив, що „Експрес”, відкривши свій „Мандарин”, зайняв вигідну нішу (видання повноколірних журналів), оскільки вона на ринку досі була вільною.

Спокійно комерційний директор сприймає відкриття друкарні „Молодою Галичиною”. Він вважає, що заявлені нею низькі розцінки на друк з часом усе ж будуть підняті.

Одним із основних клієнтів Видавничого Дому „Високий Замок” є щоденна загальноукраїнська газета „Факты и комментарии».

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...