Головна » Інше » Львівська господарча палата домовилась про співпрацю з Господарчою палатою Кросно та Торгово-промисловою палатою Закарпаття

Львівська господарча палата домовилась про співпрацю з Господарчою палатою Кросно та Торгово-промисловою палатою Закарпаття

Господарча Палата Львова домовилася про співпрацю з Господарчою Палатою м. Кросно (Польща) та Торгово-Промисловою Палатою Закарпаття. Така домовленість була досягнута в ході робочої зустрічі керівництва палат з новообраним мером Кросно Петером Пшетоцьким, – повідомили у Господарчій Палаті м. Львова.

Як повідомило агентство управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації, співпраця палат стосуватиметься розвитку торгових, ділових і інвестиційних відносин між львівськими, ужгородськими і кроснєнськими підприємствами і підприємцями.

Результатами зустрічі стали домовленості про обмін делегаціями ділових кіл Львівщини, Закарпаття і Кросно, проведення ділових Форумів і міжнародних контактних днів підприємців, допомога в організації і проведенні презентацій продукції і послуг фірм Львівщини в Кросно і польських підприємців у Львові і Ужгороді.

Перший діловий візит польських підприємців на чолі з мером Кросно у Львів очікується наприкінці лютого 2003 року.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...