Головна » Інше » Прокуратура знайшла порушення при проведенні торгів на ремонт вулиці Лисенка та проспекту Свободи

Прокуратура знайшла порушення при проведенні торгів на ремонт вулиці Лисенка та проспекту Свободи

Фото: wikipedia.org
Львів, проспект Свободи

Посадові особи управління капітального будівництва Львівської міської ради порушили закон при здійсненні державних закупівель. До таких висновків дійшла прокуратура Львова провівши відповідні перевірки, повідомила прес-служба міської прокуратури. 

Зокрема встановлено, що останніми протиправно проведено процедуру державних закупівель.

Йдеться про проведення у 2012 році конкурсних торгів для визначення підрядників для виконання реконструкції вулиці Лисенка та проспекту Свободи.

Оскільки, учасниками процедур закупівель подавались пропозиції, які не відповідали вимогам документації вказаних торгів, згідно із чинним законодавством, конкурс підлягав відміні.

Проте посадовими особами ЛМР не було враховано цієї вимоги.

На усунення вказаних порушень та недопущення їх у подальшому, прокуратурою Львова внесено подання Львівському міському голові з вимогою притягнути винних осіб згаданого управління до відповідальності.

Як повідомлялося, у березні 2012 року Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПП «Мірт» та ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району» за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів. В АМКУ встановили, що підприємства узгодили між собою умови участі в конкурсних торгах на закупівлю робіт з реконструкції проспекту Свободи у Львові. Причому метою цього узгодження була перемога у торгах фірми «Мірт».

Попри це у вересні ПП «Мірт» розпочала роботи з відновлення просп. Свободи.

Тоді ж директор ЛКП «Агенція з підготовки Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Микола Падалка повідомив, що у процедурі відкритих торгів на відновлення проспекту брали участь три підприємства, однак вибрали саме ПП «Мірт», бо вона, мовляв, має значний досвід роботи у центральній частині міста.

На жаль, даних про підрядника по вулиці Лисенка ми не знайшли.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...