Головна » Інше » В управлінні транспорту та зв’язку Львова від завтра нове керівництво

В управлінні транспорту та зв’язку Львова від завтра нове керівництво

Фото: zaxid.net
Олег Засадний

В управлінні транспорту і зв’язку міста Львова відбулися значні кадрові зміни. 

З завтрашнього дня замість Миколи Жука управлінням керуватиме Олег Засадний, який до цього очолював департамент підготовки міста до Євро-2012. Крісло заступника начальника транспортного управління обійме підлеглий Засадного по департаменту Олег Вілюра, повідомила прес-служба мерії.

«Пан Микола Жук і пан Андрій Білоус вертаються на роботу у Львівську політехніку. Така була домовленість з керівництвом Політехніки, що ми беремо людей, але потім зі збагаченим досвідом повертаємо їх у Політехніку, щоб вони могли вчити дітей, маючи вже практичний досвід», — прокоментував кадрові ротації міський голова Андрій Садовий.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, Олег Засадний буде в.о. начальника управління транспорту та зв’язку.

Микола Жук став начальником міського управління транспорту літом 2011 року. При ньому в місті запровадили нову транспортну схему, пробували ввести трансферні квитки на радіальних маршрутах, обладнали частину «маршруток» GPS-навігаторами, а в деяких трамваях провели Wi-Fi.


«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...