Головна » Інше » Львівські депутати зволікають з погашенням боргів підрядникам

Львівські депутати зволікають з погашенням боргів підрядникам

Фото: ltdaily.info

Депутати Львівської міської ради на сесії 26 січня відмовились ухвалювати рішення, яке б дозволило повернути борги підрядникам, які працювали в місті. 

За кілька днів до цього виконавчий комітет міськради вніс зміни до бюджету розвитку на 2012 рік, передбачивши в ньому кошти на виплату усієї заборгованості за виконані підрядниками роботи у попередні роки.

Як повідомив мер Андрій Садовий, Львів заборгував підрядникам приблизно 90 мільйонів гривень. На свої гроші чекають 390 організацій.

На сьогодні, як зазначив міський голова, на рахунках міста є 20 мільйонів гривень. «Ми можемо вже зі сьогоднішнього дня почати віддавати ці борги», — наголосив він.

Але депутати перенесли питання виплати боргів на потім.

За словами голови бюджетної комісії Яромира Самагальського, відповідний документ потребує доопрацювання. Зокрема, депутату не сподобалось, що у ньому разом з виплатою боргів передбачено витрати на нові об’єкти. І попри те, що мер запропонував «викинути» з проекту рішення все, що стосується нових об’єктів, міські обранці залишились незворушними — 63 голоси проти.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...