Головна » Інше » Малий бізнес у бюджеті Львівської області проігнорували

Малий бізнес у бюджеті Львівської області проігнорували

Малий бізнес в 2012 році на Львівщині залишиться без бюджетної підтримки. 

У бюджеті Львівської області на цей рік місцеві депутати не передбачили коштів на фінансування Регіональної програми розвитку малого бізнесу.

Програма розрахована на 2011-2012 роки.

На неї та на аналогічні програми, які діяли у попередні роки, й так виділяли копійки — 250-300 тисяч гривень, не більше.

Для порівняння, у Житомирській області в 2010 році на підтримку малого бізнесускерували з бюджету 400 тисяч гривень, а в 2011-му — вже 500 тисяч.

Ще більше «люблять» підприємців на Івано-Франківщині. Там на 2011-2012 роки схвалили відповідну програму загальною вартістю 14,8 мільйона гривень, в тому числі з обласного бюджету пообіцяли виділити 6 мільйонів. А в 2010-му на подібну програму фактично використали 1,5 мільйона бюджетних грошей.

Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик (ВО «Свобода»), який вже неодноразово обурювався сумами, які Львівщина витрачає на розвиток підприємництва, сподівається, що, може, пізніше якісь гроші на підприємництво таки підкинуть.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...