Головна » Інше » ЛАЗ знову воює за Крим

ЛАЗ знову воює за Крим

Фото: glavnoe.ua

Постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель, ознайомившись зі скаргою ТОВ «Торговельно-фінансова компанія «ЛАЗ», 26 грудня призупинила процедуру закупівлі тролейбусів Міністерством регіонального розвитку і житлово-комунального господарства АР Крим. 

Про це повідомляється в рішенні колегії, передають «Наші гроші».

Львівський завод, який належить Ігорю Чуркіну, вимагає розбити предмет закупівлі на окремі лоти та виключення встановлених Замовником дискримінаційних характеристик до предмета закупівлі. Зараз кримське міністерство хоче придбати одним лотом 52 тролейбуси, у тому числі чотири довжиною кузову не більше 11 м з тяговим двигуном постійного струму, 27 тролейбусів довжиною до 12 м з тяговим двигуном постійного струму і 21 тролейбус довжиною до 12 м з асинхронним тяговим приводом.

Розгляд скарги призначено на 1 лютого.

Аналогічний тендер в липні на поставку в Крим 56 тролейбусів за 150 млн грн. виграла одна з компаній з корпорації «Богдан» Петра Порошенко. В Мінрегіонрозвитку та ЖКГ Криму визнають, що віддають перевагу «Богдану» у зв’язку з тим що, «тролейбуси Богдану вже зараз експлуатуються в Криму, тому не потрібна зміна ремонтної бази».

Компанія «ЛАЗ», яка за протекцією віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова стала монопольним постачальником засобів громадського транспорту для міст Євро-2012, раніше безуспішно оскаржувала такі дії кримського міністретва. «ЛАЗ» також є постачальником тролейбусів для Севастополя.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...