Головна » Інше » Садовий звільнив Гуменчука

Садовий звільнив Гуменчука

Фото: lviv24.com
Ігор Гуменчук

Мер Львова Андрій Садовий задовільнив прохання Ігоря Гуменчука, звільнивши його з посади заступника начальника міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин. 

Відповідне розпорядження міський голова підписав 7 листопада 2011 року з формулюванням «за згодою сторін».

Гуменчук «вляпався» у скандал з приводу того, що у міській раді працюють люди без вищої освіти.

У зв’язку з цим раніше з посади начальника управління освіти був звільнений Володимир Огура. Відтак мер доручив перевірити на достовірність решту дипломів про вищу освіту працівників ЛМР та підпорядкованих ЛКП. В ході перевірки міськрада отримала інформацію, що диплом Національного університету «Львівська політехніка», який подав під час працевлаштування Ігор Гуменчук, насправді «Політехніка» не видавала.

Ігор Гуменчук працював в органах місцевого самоврядування з 2002 року. Займав посади спеціаліста І категорії відділу моніторингу компонентів природного середовища, у 2003 році переведений на посаду головного спеціаліста відділу озеленення та формування ландшафтів, у 2003 році – начальник відділу озеленення та формування ландшафтів, з 2004 року переведений на посаду заступника начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...