Головна » Інше » У «Галсільлісі» змінилось керівництво

У «Галсільлісі» змінилось керівництво

Фото: zik.ua
Павло Котик 

Генеральний директор ЛГП «Галсільліс» Павло Котик звільнив з посади свого першого заступника та головного лісничого за сумісництвом Івана Білінського. 

Про це рішення Котик оголосив у середу, 12 жовтня, під час чергової робочої наради керівників дочірніх лісогосподарських підприємств та головних лісничих, повідомила«Прибуток» прес-служба «Галсільлісу».

«Згідно зі статутом підприємства за ситуацію у лісах відповідає головний лісничий. А це питання лісорозведення, догляду за культурами, боротьба із самовільним рубками. Я звернувши увагу на всі зауваження депутатів обласної ради, членів комісії, що вивчають діяльність «Галсільлісу». У зв’язку із виявленим грубим порушенням своїх посадових обов’язків головним лісничим, першим заступником генерального директора щодо організації ведення лісового господарства, вирішив звільнити Івана Білінського. Адже, вважаю, що на певному етапі він не справився із посадовими обов’язками, що і «відбилось»на ситуації угосподарстві. Наголошую, щосаме головний лісничий зобов’язаний організовувати ведення лісового господарства…», — пояснив Павло Котик.

Відтак виконуючим обов’язки головного лісничого він призначив Валерія Ільчука, який до цього працював у Яворівському дочірньому підприємстві «Галсільліс» на аналогічній посаді.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...