Головна » Інше » «Київстар» опинився в епіцентрі скандалу у Дрогобичі

«Київстар» опинився в епіцентрі скандалу у Дрогобичі

Фото: vkurse.ua

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради проситиме депутатський корпус скасувати рішення виконкому щодо надання компанії «Київстар» дозволу на встановлення антени мобільного зв’язку на будинку місцевої автошколи. 

Про це повідомив ЗІК.

Мешканці мікрорайону, де встановлюють антену, категорично проти такого сусідства. І навіть після зустрічі з представниками мобільного оператора, санепідслужби та виконавчих органів міськради не змінили своєї думки.

«На мою думку, аргументи «Київстару» були досить суттєвими, але не настільки, щоб переконати людей», — зазначив перший заступник міського голови Олександр Коростельов.

Зі слів представника компанії «Київстар» Віктора Гальчинського, будівництво базової станції стільникового зв’язку на даху автошколи ТСОУ на вул. П. Сагайдачного,63/1 ведеться на підставі рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради №131 від 24 березня 2011 року. Спорудження було розпочато після отримання і погодження повного пакету документів, що вимагаються відповідно до чинного законодавства, та реєстрації в Державній інспекції архітектурно-будівельного контролю. Жодних зауважень чи заперечень в процесі підготовки будівництва та проведення будівельних робіт ні від міської влади, ні від мешканців представники компанії не отримували.

Нова базова станція споруджується для покращення якості зв’язку мешканців Дрогобича, які користуються мобільним зв’язком в прилеглому до вул. Сагайдачного районі. Завдяки їй підвищиться надійність зв’язку для дрогобичан.

Згідно з чинним законодавством, скасувати рішення виконкомів міських рад можуть лише міські ради.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...