Головна » Інше » ЛАРТ 20 травня відкриє Туристично-інформаційний пункт у Львівському аеропорту

ЛАРТ 20 травня відкриє Туристично-інформаційний пункт у Львівському аеропорту

Львівська асоціація розвитку туризму (ЛАРТ) 20 травня відкриє Туристично-інформаційний пункт (ТІП) у Львівському аеропорту, – повідомила „Контекст-медіа” виконавчий директор асоціації Діана Конарєва.

За її словами, у програмі відкриття Туристично-інформаційного пункту передбачені виступи голови Львівської облдержадміністрації Мирона Янківа, заступника голови ЛОДА з соціальних питань, туризму та рекреаційних зон Богдана Матолича та президента Львівської асоціації розвитку туризму Валерія П’ятака.

Як повідомляло агентство, 26 листопада 2002 року ЛАРТ урочисто відкрила перший в Україні Туристично-інформаційний пункт на митному переході Краковець-Корчова у приміщенні члена асоціації – ЗАТ „Галінстрах” (фактично він почав працювати 18 жовтня).

Завданням ТІПу є безкоштовне надання туристам та подорожуючим різноманітних професійних інформаційних послуг і друкованих матеріалів про туристичні можливості транскордонного регіону.

ТІП у Львівському аеропорту ЛАРТ планувала відкрити у грудні 2002 року.
Львівська асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями і за підтримки Львівської міськради та Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

ЛАРТ нараховує 53 члена. Це провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...