Головна » Інше » Поляки розглядають можливість створення у Львові польсько-українського торговельного бюро

Поляки розглядають можливість створення у Львові польсько-українського торговельного бюро

Нещодавно у Львові в рамках спільного українсько-польського проекту „Сприяння розвитку економічної співпраці польсько-українських малих та середніх підприємств” відбувся семінар з проблематики польських інвестицій в Україні, на якому польська сторона висловила своє зацікавлення у створенні у Львові польсько-українського торговельного бюро.

Про це „Контекст-медіа” повідомили у Львівській торгово-промисловій палаті, яка є однією із учасниць проекту „Сприяння…”.

Як зазначили у Львівській ТПП, польську сторону також зікавила інформація про умови ведення зовнішньекономічної діяльності з українськими партнерами та інвестування в Україну, податкового законодавства та діючої банківської системи, правил ввозу-вивозу окремих асортиментів груп товарів, умов ведення бізнесу у ВЕЗ, можливих наслідків вступу Польщі до ЄС і введення візового режиму у взаємних стосунках тощо.

У роботі семінару взяли участь і виступили з доповідями торговий консул Республіки Польща у Львові Міхал Узємбло, начальник відділу з питань регулювання ЗЕД та сприяння іноземним інвестиціям Львівської облдержадміністрації Роман Баран та начальник відділу організації митного контролю Західної регіональної митниці Віталій Ярцев.

Проект „Сприяння розвитку економічної співпраці польсько-українських малих та середніх підпрєимств” фінансується фондом PAUCI, його учасниками є Лодзька агенція регіонального розвитку, Львівська торгово-промислова палата та палати Лодзі, Києва, Житомира і Чернівців.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...