Головна » Інше » За 11 міс. обсяги валової продукції сільського господарства на Львівщині зменшились на 6,2%

За 11 міс. обсяги валової продукції сільського господарства на Львівщині зменшились на 6,2%

У січні-листопаді 2003 року обсяг валової продукції сільського господарства у Львівській області зменшився порівняно з відповідним періодом минулого року на 6,2%.

Про це „Контекст-медіа” повідомило Львівське обласне управління статистики.

„Індекс обсягів валової продукції сільського господарства в області у січні-листопаді 2003 року порівняно з відповідним періодом 2002 року становив 93,8 відсотка”, — повідомило управління.

У сільськогосподарських підприємствах області індекс виробництва продукції сільського господарства склав 88,7%, у господарствах населення — 94,4%. Індекс обсягів валової продукції рослинництва в області за цей же період становив 90,3%, продукції тваринництва — 98%.

За січень-листопад цього року господарства усіх категорій області виробили 103,5 тис. тон м’яса, , що на 5,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. Виробництво молока скоротилося на 6% — до 955,2 тис. тонн, яєць та усіх видів птиці — на 0,9% — до 481,9 млн. шт.

Як пояснює облстат, приріст з реалізації м’яса в області одержано завдяки як сільськогосподарським підприємствам, так і господарствам населення. Скорочення виробництва молока відбулося у с/г підприємствах й у господарствах населення; яєць — лише у с/г підприємствах.

За 2002 рік на Львівщині було вироблено сільгосппродукції на суму 2 862,4 млн. грн.; за 2001 р. — на суму 2 549,0 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...