Головна » Інше » У Львові росіяни протестували проти підвищення цін на хліб та на комунальні послуги

У Львові росіяни протестували проти підвищення цін на хліб та на комунальні послуги

7 грудня у Львові біля пам‘ятника Івану Федорову „Російський рух в Україні” та партія „Руський блок” провели мітинг в знак протесту проти підвищення цін на хліб на комунальні послуги.

У мітингу взяли участь близько 100 осіб.

На плакатах учасників мітингу були напису: „Ми проти підвищення цін на хліб та комунальні послуги”, „1991р. – Україна годує весь СРСР; 2003р. Україна закуповує хліб в Росії”, „Ні – ерзац хлібу”, „З Росією – вихід з економічної кризи”.

Всі виступаючі засудили політику діючої влади і назвали її цілеспрямованою політикою спрямованою на знищення власного народу.

Натомість учасники мітингу прийняли резолюцію, у якій висунули вимогу фіксованої ціни на хліб. Це, на їх думку, допоможе уникнути чергового голодомору.

Окрім цього вони вимагають притягнути до відповідальності розкрадачів врожаю 2002 року, вважають за потрібне їх майно конфіскувати і на виручені гроші закупити зерно.

Учасники мітингу вимагають: ввести додатковий податок для осіб, річний дохід яких перевищує 100 тис. грн.; зупинити переробку зерна на спирт.
Вони також вважають за потрібне в найкоротші терміни створити державний комітет, щоб не допустити голоду в Україні. До цього комітету, на їх думку, мали б увійти широкі кола громадськості.

Вони також звернулися до уряду Україну пропозицією звернутися до урядів Росії, Білорусії, Казахстану та інших країн СНД з проханням про надання Україні надлишків зерна. З розрахунку, що зерно буде повернуто цим країнам з урожаю в Україні 2004 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...