Головна » Інше » За 2002-2003 роки податківці Львівщини не взяли жодного хабаря – заява ДПА

За 2002-2003 роки податківці Львівщини не взяли жодного хабаря – заява ДПА

За 2002-2003 роки за хабарництво не затримано жодного податківця у Львівській області.

Про це сказано у заяві прес-центру ДПА у Львівській області з приводу інформації, оприлюдненої на підсумковому засіданні виїзного Комітету ВР з питань боротьби з корупцією і оргзлочинністю.

На засіданні Комітету говорилося, що 95% львівських підприємців вважають, що розвивати свій бізнес їм найбільше заважає хабарництво. Прес-центр Податкової ж зауважує у своїй заяві, що „хабарництво – злочин, в якому задіяні дві сторони: та, що дає, і та, що бере”.

„Отже, виїзний Комітет Верховної Ради спілкувався з підприємцями, 95% з яких були учасниками протиправних дій, і які підтвердили це або обмовили себе під час опитування”, – робить висновок прес-центр ДПА.

Він зазначає у заяві, що начальник управління податкової міліції ДПА у Львівській області полковник Сергій Коваленко міг дати належну оцінку і спростувати озвучену на засіданні Комітету ВР інформацію, але йому не надали слова: „Не дивлячись на його неодноразові усні й письмові прохання, слова для виступу йому так і не було надано, що зайвий раз підтверджує упередженість Комітету та свідчить про його необ’єктивність та небажання вислухати привселюдне спростування, яке базується на реальних фактах”.

У заяві прес-центру Податкової також заперечується оголошена на засіданні Комітету інформація щодо зловживань з боку ДПІ Шевченківського району, зокрема, створення фіктивних фірм і відшкодування ПДВ.

Прес-центр ДПА у Львівській області заявляє, що „жодної кримінальної справи проти діючих працівників податкової служби не порушено, а інформація, на яку посилається „оратор”, з’явилася в Інтернеті у березні цього року. Автор цих матеріалів не відомий. Отже, „цінність” цих документів можуть визначити тільки ті політичні сили, яким з відомих причин необхідно дестабілізувати роботу податкової адміністрації”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...