Головна » Інше » В.Янукович представив нового голову Львівської ОДА О.Сендегу

В.Янукович представив нового голову Львівської ОДА О.Сендегу

Сьогодні у Львові прем’єр-міністр України Віктор Янукович на зустрічі з адміністративно-господарським активом Львівщини представив нового голову Львівської ОДА Олександра Сендегу, якого призначено на цю посаду Указом Президента України від 9 червня 2003 року.

Віктор Янукович нагадав, що було звільнено з цієї посади Мирона Янківа. „Це рішення було прийнято за результатами перевірки роботи правоохоронних відомств Львівської області за поданням координаційного комітету по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю при Президентові України”, — додав він.

Про Олександра Сендегу Віктор Янукович сказав, що це добре відома в області людина, яка довго працювала на Львівщині. За словами прем‘єра, при вирішенні цього питання були врахована думка значного кола львів‘ян. „Ми вважаємо, що Олександр Сендега – людина, яка буде працювати на Львівщину і на суспільство”, — зазначив він.

Віктор Янукович також зауважив, що знає, що було рішення Львівської обласної ради про задовільну роботу Мирона Янківа на посаді голови Львівської ОДА.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...