Головна » Інше » Дрогобицький „Галол” підписав з „Укрзалізпостачем” угоду на постачання залізниці локомотивних олив

Дрогобицький „Галол” підписав з „Укрзалізпостачем” угоду на постачання залізниці локомотивних олив

Дрогобицьке ВАТ „Галол” (Львівська область) підписало з підрозділом „Укрзалізниці”, дочірнім підприємством матеріально-технічного забезпечення залізничного транспорту „Укрзалізпостач”, контракт на поставку локомотивних олив.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник Головного управління промполітики Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

Вартість контракту, за його словами, становить 12 млн. гривень.

Виробництво локомотивних олив для „Укрзалізниці” передбачене виробничою програмою, яку на „Галолі” реалізують його нові власники — київська „ФК-Груп”. На виконання цієї програми „Галол” уже підписав протокол з НПК „Галичина” про поставку Дрогобицькому нафтопереобному комплексу антидетонаційних добавок до бензинів. Програмою також передбачено роботу на оборонний комплекс України, зокрема на концерн „Бронетехніка України”.

ВАТ „Галол” виробляє оливи, мастила та присадки для різноманітної техніки. У 1999 р. завантаження заводу не перевищувало 4% через брак обігових коштів на закупівлю сировини. У 2001 р. підприємство остаточно зупинилося. У 2002 р. на ньому було знову запущено в роботу лінії з виробництва оливи та присадок, зокрема, танкових олив на Харківський завод ім.Малишева.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...