Головна » Інше » Банк „Дністер” відкрив Галицьке безбалансове відділення у Львові

Банк „Дністер” відкрив Галицьке безбалансове відділення у Львові

Галицьке безбалансове відділення Селянського комерційного банку „Дністер” (Львів) розпочало здійснення операцій, — повідомляється в інформаційному бюлетені СКБ „Дністра”, надісланому банком агентству „Контекст-медіа”.

Відділення розташоване на вул.Ш.Руставелі у Львові. До операцій, які воно здійснюватиме, входять: приймання вкладів (депозитів) від юридичних і фізичних осіб (крім міжбанських операцій); відкриття та ведення поточних рахунків клієнтів і банків – кореспондентів, у тому числі переказ грошових коштів з цих рахунків за допомогою платіжних інструментів та зарахування коштів на них; розміщення залучених коштів від імені „Дністра”, на власних умовах та на власний;

Відділення, крім цього, здійснюватиме операції з валютними цінностями (неторговельні операції з валютними цінностями та ведення рахунків клієнтів (резидентів та нерезидентів) в іноземній валюті та клієнтів-нерезидентів в грошовій одиниці України). Випускатиме банківські платіжні картки і здійснюватиме операції з їх використанням. Проводитиме випуск, купівлю, продаж і обслуговування чеків, векселів та інших оборотних платіжних інструментів.

Начальником Галицького відділення СКБ „Дністер” призначений А.М.Костів.

ВАТ Селянський комерційний банк „Дністер” створений 1990 року у м.Жидачеві (Львівська область). З 1995 року головний офіс банку знаходиться у Львові. Мережа його філій і відділень охоплює Львівську, Київську та Вінницьку області. Статутний фонд – 27 500 тис. грн.

Основними акціонерами „Дністра”, за офіційними даними банку, є ЗАТ „Страхова компанія „ІНПРО” – 34,94%, ТзОВ „Геос-Львів” – 30%, ТзОВ „Пет-Інвест” – 9,6%, ЗАТ „Львівінвест” – 9,07%.

2002 року банк отримав 1 865 тис. грн. прибутку (2001 р. – 2 561 тис. грн.).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...