Головна » Інше » 14 липня „Галнафтогаз” та „Укрсоцбанк” проведуть Інтернет-прес-конференцію з приводу розміщення корпоративних облігацій Концерну

14 липня „Галнафтогаз” та „Укрсоцбанк” проведуть Інтернет-прес-конференцію з приводу розміщення корпоративних облігацій Концерну

14 липня ВАТ „Концерн Галнафтогаз” та АКБ „Укрсоцбанк” проведуть Інтернет-прес-конференцію з приводу розміщення корпоративних облігацій Концерну серії „В”, – повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар „Галнафтогазу” Олесь Пограничний.

Конференція відбуватиметься з 13:00 до 15:00 на сайті інформаційного агентства Cbonds (www.cbonds.com.ua/conference/index.phtml?action=conference&id=11).

Як повідомляло агентство, у червні цього року відбувся перший випуск корпоративних облігацій ВАТ „Концерн Галнафтогаз”. 26 червня завершилося розміщення першої серії облігацій (серія „А”, андеррайтер серії – ВАТ „Кредитпромбанк”). Котирування облігацій на вторинному ринку (ПФТС) – тікер в торговій системі OGNGA – вже почалося. Станом на 10 липня котування на облігації Концерну становило 1004,71 грн. Розміщення облігацій наступних серій проводитиметься андеррайтером АКБ „Укрсоцбанк”: серія „В” – з 15 липня по 25 липня 2003 року; серія „С” – з 15 серпня по 25 серпня 2003 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...