Головна » Інше » Бориславський ливарно-механічний завод за 5 місяців збільшив виробництво на 26,9% – до 3,7 млн. грн.

Бориславський ливарно-механічний завод за 5 місяців збільшив виробництво на 26,9% – до 3,7 млн. грн.

ВАТ „Бориславський експериментальний ливарно-механічний завод” (Львівська область) за 5 місяців 2003 року збільшив виробництво на 26,9% порівняно з аналогічним періодом минулого року, випустивши товарної продукції на суму майже 3,7 млн. грн.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації Андрій Болкун.

Реалізація продукції підприємства за цей же період, за словами Андрія Болкуна, зросла на 69,9%. „Нове дихання отримає і ливарний цех, який за п’ять місяців нинішнього року у півтора рази наростив виплавку чавунного литва”, – зазначив він.

„З кожним роком (Бориславський експериментальний ливарно-механічний завод) набирає все більшого розмаху у роботі і за темпами нарощення обсягів виробництва посідає в місті перше місце”, – зауважив начальник управління з питань внутрішньої політики ОДА.

Однак на самому підприємстві агентству заявили, що ніяких значних покращень основних показників його роботи не спостерігається. „Нормально працюємо… Приріст незначний”, – сказав голова правління ВАТ Володимир Лазар.

Бориславський експериментальний ливарно-механічний завод спеціалізується на виробництві запчастин до компресорів для ремонтно-експлуатаційних потреб. На підприємстві працює 450 працівників.

Основним акціонером заводу є фізична особа, їй належить більше 50% його акцій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...