Головна » Інше » У Львівській області прийняли Регіональну програму „Ресурс 2003-2010 рр.”

У Львівській області прийняли Регіональну програму „Ресурс 2003-2010 рр.”

9 квітня Дорадча рада з питань здійснення регіональної політики розвитку і функціонування промислового комплексу Львівської області на своєму засіданні затвердила проект Регіональної програми „Ресурс 2003-2010 рр.”, – повідомив „Контекст-медіа” начальник Головного управління промислової політики Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

Затверджена програма передбачає, за словами Ростислава Сороки, визначення залишкового ресурсу конструкцій споруд і машин тривалої експлуатації та розробки заходів щодо продовження терміну їх безаварійної роботи.

Як передбачається, частина програми фінансуватиметься з обласного бюджету. Принаймні з такою пропозицією до Львівської облради має намір звернутися Львівська облдержадміністрація.

Дорадча рада буде пропонувати підприємствам, в основних фондах яких знаходяться конструкції, споруди і машини тривалої експлуатації, укласти угоди з науково-дослідними установами щодо розробки заходів з продовження терміну їх безаварійної роботи, додав Ростислав Сорока.

Дорадча рада з питань здійснення регіональної політики розвитку і функціонування промислового комплексу Львівської області діє при голові Львівської ОДА. Її членами є 20 керівників найбільших підприємств, компаній, банків і асоціацій Львівської області. Очолює раду Іван Кістечко.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...