Головна » Інше » Проект програми розвитку малого та середнього підприємництва запропонувало управління промисловості та підприємництва Львівської міськради

Проект програми розвитку малого та середнього підприємництва запропонувало управління промисловості та підприємництва Львівської міськради

Управління промисловості та підприємництва Львівської міськради запропонувало проект заходів щодо підтримки та реалізації програми розвитку малого та середнього бізнесу на 2004 р.

Програма, серед іншого, передбачає створення бізнес-інкубатора „Послуги” до 1 червня 2004 р. та створення „Фонду порук” розвитку малих підприємств для покращення кредитування малого підприємництва.

Попередньо заплановано виділити 316 тис. грн. на впровадження нової програми. Першочергово йшлося про 500 тис. грн., однак, щоб ці кошти було затверджено сесією Львівської міськради, потрібно чітко розписати витрати, поки, що цього не зроблено, — повідомив начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міськради Василь Щеглюк.

Виконання програми дало б змогу у 2004 р. зареєструвати 80 нових суб’єктів підприємницької діяльності та створити 450 робочих місць.

Серед основних причин, які гальмують розвиток малого підприємництва у Львові, за словами Василя Щеглюка, є недостатнє фінансування з місцевого бюджету, а також неналежне виконання законодавства щодо розвитку малого та середнього підприємництва.

Щодо роботи Єдиного реєстраційного офісу у Львові, то попри те, що у його роботу вкладено близько 85 тис. грн., вичерпної відповіді чому він не працює так і не вдалось почути.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...