Головна » Інше » „Галнафтогаз” відкриє 2 АЗК „Окко” у Тернопільській області

„Галнафтогаз” відкриє 2 АЗК „Окко” у Тернопільській області

Найближчим часом ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів), власник великої мережі АЗС у восьми областях України та Києві, відкриє два нові автозаправні комплекси ТМ „Окко” у Тернопільській області.

Про це „Контекст-медіа” повідомив прес-секретар „Галнафтогазу” Олесь Пограничний.

Один АЗК буде відкрито безпосередньо в обласному центрі, на Збаразькому кільці, інший — в місті Теребовля.

З відкриттям цих комплексів кількість АЗК „Окко” „Галнафтогазу” зросте до 74 одиниць.

„Галнафтогаз” в цілому володіє мережею із більш ніж 170 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях та м.Києві.

За 2003 рік концерн збирається побудувати, згідно з інвестпланом, загалом біля 30 АЗС. Упродовж 2004-2007 років — ще 103 (по 26 у 2004, 2005 і 2006 рр., 25 — в 2007 р.). В розширення мережі у 2003 році „Галнафтогаз” передбачає інвестувати 65 млн. грн. за рахунок облігаційної позики (нещодавно концерн випустив і успішно розмістив корпоративні облігації на 30 млн. грн.), інвестиційної позики (було отримано 25 млн. грн. кредиту в банку „Аваль”) та власних коштів (компанія вирішила збільшити свій статутний фонд на 10 млн. грн. за рахунок продажу акцій додаткової емісії).

Як повідомляло агентство, на початку жовтня ВАТ „Концерн Галнафтогаз” оголосив тендер на придбання автозаправних станцій і земельних ділянок під АЗС, розташованих по всій території України, який триватиме до 31 травня 2004 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...