Головна » Інше » У 2002 році темпи приросту промпродукції у Львівській області були на 0,7% меншими від запланованих

У 2002 році темпи приросту промпродукції у Львівській області були на 0,7% меншими від запланованих

У 2002 році темпи приросту промислової продукції у Львівській області склали 13,6%, що на 0,7% менше від запланованих показників.

Про це повідомила заступник начальника Головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Світлана Пухир 6 травня на спільному засіданні шести депутатських комісій Львівської облради.

Світлана Пухир уточнила, що план щодо темпів приросту на минулий рік складав 14,3%.

Загалом на засіданні депутатських комісій розглядалися питання „Про виконання бюджету за 2001 та 2002 роки” та „Програма соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області”.

Заступник начальника фінансового управління Львівської ОДА Іван Нос розповів, що минулого року вдалося наповнити бюджет області у сумі 185,2 млн. грн., і це становить майже 105% від запланованого. Видаткова частина бюджету 2002 р., за словами І.Носа, склала 238 млн. грн.

На засіданні зазначалося, що не всі галузі були профінансовані з обласного бюджету на 100%. Зокрема голова комісії з питань науки та освіти Львівської облради Василь Ковтало звернув увагу на те, що освіту було профінансовано лише на 98,3%.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...