Головна » Інше » Притік іноземних інвестицій у Львівську область торік зріс у 2,7 разу

Притік іноземних інвестицій у Львівську область торік зріс у 2,7 разу

За минулий рік Львівська область залучила 55 млн. грн. інвестиційних коштів, у 2,7 разу більше, аніж за 2001 рік.

Про це сказано у повідомленні Львівської облдержадміністрації, текст якого є у “Контекст-медіа”.
У повідомленні зазначається, що наростаюча динаміка залучення інвестицій зберігається і у 2003 році.

Збільшення притоку іноземних інвестицій в область, як сказано у повідомленні, є результатом проведення другого Міжнародного економічного форуму з питань прикордонного співробітництва, активізації роботи Ради з питань залучення іноземних інвестицій.

“Через дипломатичні представництва та мережу Інтернет постійно розповсюджуються найбільш перспективні для регіону проекти. Упродовж року ми прийняли участь у десятках всеукраїнських та міжнародних виставкових заходах”, – зазначається у повідомленні.

Позитивно позначилися на залученні інвестицій, згідно з повідомленням, презентації інвестиційних пропозицій і можливостей Львівської області у країнах Європи – Польщі, Австрії, Німеччини, Франції, Італії тощо. А також коопераційні біржі і тематичні конференції, які “постійно проводились”.

У повідомленні сказано, що найбільш активними із залучення іноземних інвестицій є Львів, Кам’янка-Бузький район та вільні економічні зони, в яких “уже реалізовано 41 інвестиційний проект на суму 58 млн. дол. США. За рахунок цього “Курортополіс Трускавець” значно розширив свої лікувально-оздоровчі можливості, а Яворівський район прискореними темпами вирішує соціально-економічні проблеми”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...