Головна » Інше » Депутати Мостиської райради просять М.Сендака та О.Сендегу посприяти у виділенні з обласного бюджету коштів на ремонт автотраси Львів-Держкордон

Депутати Мостиської райради просять М.Сендака та О.Сендегу посприяти у виділенні з обласного бюджету коштів на ремонт автотраси Львів-Держкордон

Депутати Мостиської районної ради звернулися до голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги з проханням посприяти у виділенні з бюджету області коштів на ремонт автотраси Львів-Держкордон, яка проходить через Мостиський район.

У своєму зверненні, текст якого є у „Контекст-медіа”, депутати нагадують, що цього року Мостиська райдержадміністрація склала план ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення в межах Мостиського району, який затвердив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з цим планом, на ремонт доріг Мостищини мало бути виділено 401,5 тис. грн. за рахунок коштів збору за проїзд автотранспорту, що прямує за кордон.

„На даний час Мостиському району під цей план ремонту коштів не виділялося”, — констатують депутати.

Вони наголошують, що потреба у ремонті доріг району велика. Особливо зараз, зазначають, потрібний поточний і середній ремонти на відрізках автотраси між селами Волиця і Шегині, Мостиська — Твіржа, Берегове — Судова Вишня.

Депутати звертають увагу, що за останні два з половиною роки на відрізку автотраси Львів-Держкордон, який проходить через територію Мостиського району, через незадовільний стан дороги загинуло 29 осіб і ще 99 зазнали травм.

11 березня 2003 року Львівська обласна рада прийняла рішення №123 „Про збір за проїзд територією Львівської області автотранспорту, що прямує за кордон”, де у додатку, у пункті 4 про розподіл і використання коштів збору сказано, що органи місцевого самоврядування щоденно перераховують 70% із суми надходжень збору до обласного бюджету для фінансування видатків, пов’язаних з будівництвом, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...